Transilvania 25 septembrie

|

Ziua de Cluj - PSD Cluj cere suspendarea preşedintelui

Ziua de Cluj - Giurgiu vrea salariile înapoi

Ziua de Cluj - Mircia Giurgiu: “Dacă nu reuşim să aducem salariile în 2011 la nivelul din iunie vom fi toţi mincinoşi!”

Ziua de Cluj - Lăpuşan, PSD Cluj: "Băsescu minte, aşa cum minte şi Roberta Anastase"

Mytext Brasov - PNL Braşov cere sprijinul municipalităţii

Mytext Brasov - Liderul PSD Braşov este pentru aeroportul de mici dimensiuni propus de Primărie

Mytext Brasov - UNPR acordă asistenţă juridică

Expres Sibian - Cazan pregateste trei proiecte de lege

Rondul de Sibiu - Boitan vrea să treacă CAS sub controlul Parlamentului

Rondul de Sibiu - Cazan se pune contra „micului Băsescu" de la Miercurea Sibiului

Rondul de Sibiu - Cazan vrea ajutoare pentru cultură, informatizarea votului şi reducerea zgomotului

Ziarul Vaii Jiului - PNL Hunedoara, una dintre cele mai puternice organizaţii liberale din România, reacţionează dur la măsurile luate de Emil Boc în ultimele săptămâni

Mesagerul Hunedorean – „Promulgarea unei legi fraudate il face pe T.Basescu complice”


Ziua de Cluj - PSD Cluj cere suspendarea preşedintelui


Social-democraţii clujeni îl acuză pe preşedintele Traian Băsescu de complicitate la frauda parlamentară cu ajutorul căreia a fost adoptată Legea pensiilor. PSD Cluj cere suspendarea lui Băsescu din funcţie.


“Băsescu minte, aşa cum minte şi Roberta Anastase. Amândoi au recunoscut că, dacă PSD ar fi rămas în sală, Legea pensiilor ar fi fost respinsă prin vot. Cu PSD retras din sală, PDL a rămas fără cvorum, dar Roberta Anastase, îndrumată de Băsescu, a decis să fure o lege care va afecta viaţa a milioane de oameni. Roberta Anastase se face vinovată de fapte penale, iar preşedintele o acoperă”, a declarat preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan (foto). Documentul menţionat consideră Legea pensiilor adoptată “printr-un furt al PDL, girat de Băsescu”.


Drept urmare, solicită suspendarea acestuia din funcţie.
“Suspendarea preşedintelui este oportună pentru că dacă Băsescu va promulga o lege care a trecut prin parlament prin fraudă ar însemna că PSD girează un fapt fără precedent într-o democraţie. Este datoria oricărui politician responsabil să blocheze astfel de abuzuri ale puterii, care riscă să arunce în aer mecanismele democratice” reprezintă concluzia şi mesajul pe care social-democraţii clujeni le transmit conducerii centrale a partidului.


Ziua de Cluj - Giurgiu vrea salariile înapoi


Deputatul PDL Mircia Giurgiu cere guvernului să-şi respecte promisiunea de a readuce salariile bugetarilor la valorile de dinainte de reducerea cu 25%, începând cu prima zi a anului viitor.


“Măsura reducerii salariilor a fost admisă de Curtea Constituţională doar cu caracter temporar. Guvernul, la rândul său, a promis că această măsură se va aplica doar până la sfârşitul acestui an, după care salariile vor reveni la normal. Sper să nu ajungem în situaţia ca reducerea salariilor să se prelungească după 31 decembrie, altfel toţi PDL-iştii vor fi nişte mincinoşi”, a declarat Giurgiu.


El a spus că, în situaţia în care la 1 ianuarie salariile bugetarilor nu vor reveni la valoarea din iunie 2010, sunt de aşteptat mişcări sociale mai ample decât cele din aceste zile. “Boc a zis că vor creşte numai cu 10% şi doar salariile mici. Nu e în regulă. Dacă nu vor reveni toate salariile la nivelul din iunie vom avea mari probleme, tot PDL-ul, miniştri şi parlamentari, deopotrivă”, a avertizat Giurgiu. Preşedintele PDL Cluj, deputatul Daniel Buda, a afirmat că este importantă aşezarea salariilor din mediul bugetar astfel ca să fie asigurată funcţionarea statului.


“Sunt convins că şi domnul Giurgiu, şi toţi parlamentarii, de la toate partidele, îşi doresc să aibă salarii şi pensii cât mai mari, chiar mai mari decât în Occident. Dar să nu uităm că trăim în România, iar resursele sunt limitate. Ceea ce este important pentru România nu e atât o revenire la salariile din iunie - deşi personal mi-aş dori să le avem chiar mai mari - ci a aşeza salariile din mediul bugetar, precum şi ajutoarele sociale primite pe diverse paliere într-un echilibru care să permită funcţionarea statului”, a comentat Buda.


Ziua de Cluj - Mircia Giurgiu: “Dacă nu reuşim să aducem salariile în 2011 la nivelul din iunie vom fi toţi mincinoşi!”


Reprezentanţii principalului partid de guvernământ au afirmat că măsurrile reducerii salariilor bugetarilor şi a pensiilor vor fi temporare, până la finalul anului, astfel că dacă din 2011 veniturile respective nu vor reveni la nivelul din luna iunie a anului în curs, toţi reprezentanţii partidului, inclusiv miniştri Muncii sau ai Finanţelor, vor fi consideraţi mincinoşi, a subliniat astăzi deputatul PD-L Mircia Giurgiu.


“Sper să nu ajungem în situaţia să prelungim termenul. Respectarea acestuia ar trebui să reprezinte o prioritate pentru ministrul Finanţelor, pentru ministrul Muncii. Cu un salariu sub 600 de lei este foarte dificil să poţi trăi, mulţi bugetari sunt în situaţia aceasta, chiar dacă s-a stabilit că salriile nu vor sscădea sub 600 de lei”, a precizat Girugiu.


Deputatul PD-L de Cluj a precizat că dacă termenul de reducere a salriilor se va prelungi mai mult de 31 decembrie toţi parlamentarii şi miniştri vor avea mari probleme: “Ce să le mai spunem la oameni atunci ca să ne creadă?”, s-a întrebat retoric Giurgiu.


Ziua de Cluj - Lăpuşan, PSD Cluj: "Băsescu minte, aşa cum minte şi Roberta Anastase"


Acuzaţiile pe care preşedintele Traian Băsescu le aduce liderilor opoziţiei sunt “baloane de săpun aruncate pentru a distrage atenţia populaţiei de la frauda comisă de Roberta Anastase”, crede şeful PSD Cluj, Remus Lăpuşan.


“Băsescu minte, aşa cum minte şi Roberta Anastase. Amândoi au recunoscut că dacă PSD ar fi rămas în sală, Legea Pensiilor ar fi fost respinsă prin vot. Cu PSD retras din sală, PDL a rămas fără cvorum, dar Roberta Anastase, îndrumată de Băsescu, a decis să fure o lege care va afecta viaţa a milioane de români. Roberta Anastase se face vinovată de fapte penale, iar preşedintele o acoperă”, a declarat Lăpuşan într-un comunicat de presă ataşat acestei ştiri.


Mytext Brasov - PNL Braşov cere sprijinul municipalităţii


PNL şi-a lansat recent un program propriu de guvernare, intitulat „Statul liberal - a doua modernizare a României”, care vizează toate oraşele mari din ţară. În municipiul Braşov, programul vizează o serie de investiţii, printre care se numără construirea unui aeroport de mici dimensiuni şi a unuia internaţional, crearea unor centre industriale pe centura ocolitoare, precum şi amenajarea unui centrul expoziţional. Preşedintele Organizaţiei Municipale a PNL Braşov, Dumitru Puchianu, a anunţat că „vrem ca săptămâna viitoare să purtăm cu autorităţile locale, respectiv cu reprezentanţii Primăriei, discuţii pe tema acestor proiecte. Este vorba despre un transfer de proprietate asupra unui teren care aparţine Institutului Cartofului Braşov”.


Mytext Brasov - Liderul PSD Braşov este pentru aeroportul de mici dimensiuni propus de Primărie


În schimb, deputatul Constantin Niţă crede că proiectul iniţiat de peşedintele Consiliului Judeţean, Aristotel Căncescu, nu ar mai avea nici o şansă; în replică, acesta spune că, într-adevăr, se impune o investiţie de mai mici dimensiuni şi că are un plan în acest sens


Liderul social-democraţilor braşoveni, deputatul Constantin Niţă, a ţinut ieri, într-o conferinţă de presă, să recomande preşedintelui Consiliului Judeţean, liberalul Aristotel Căncescu, să renunţe la parteneriatul cu consorţiul canadian Intelcan privind realizarea Aeroportului Internaţional Braşov, apreciind că nu întrevăd nici o şansă reală de realizare a proiectului.


Niţă a spus că, din ultimele estimări, consorţiul nu ar avea puterea financiară de a realiza acest proiect şi că ar fi mai bine dacă s-ar realiza aeroportul de mici dimensiuni propus de conducerea Primăriei Braşov, respectiv de primarul George Scripcaru (PD-L). Mai mult, social-democraţii au spus că se aşteaptă ca şi consorţiul Intelcan să ceară daune pentru proiectele şi studiile realizate, asemenea firmei spaniole Ibadesa, cu care a existat un contract pentru un spital la Hărman, proiect care se pare că va fi abandonat. Trebuie spus că la nivelul administraţiei judeţene există o alianţă şi o cooperare între PNL-PSD şi UDMR în privinţa adoptării de decizii în forul deliberativ judeţean cu majoritate de voturi, precum şi a susţinerii reciproce a tuturor proiectelor de investiţii. Declaraţiile social-democraţilor par să dea tonul unei posibile rupturi. Preşedintele CJ, Aristotel Căncescu, a spus că aprecierile social-democraţilor „sunt pertinente şi am luat în considerare de ceva timp realizarea unei variante a unui aeroport de dimensiuni mai reduse, mai ales că şi băncile finanţatoare ne-au cerut acest lucru. Eu le dau dreptate, în privinţa necesităţii reducerii spaţiului iniţial prevăzut pentru aeroport! Mai ales că traversăm o perioadă de criză economică! Am avut, deja, discuţii pe această temă cu oficialii abilitaţi şi avem un plan de viitor! Vom încerca să continuăm să cooperăm cu consorţiul canadian şi pe viitor!”.


Mytext Brasov - UNPR acordă asistenţă juridică


Braşovenii care au probleme cu contractele de creditare impuse de bănci vor fi reprezentaţi gratuit în instanţele de judecată de către reprezentanţii filialei UNPR. Începând cu această săptămână, cei care vor să cheme în instanţă unităţile bancare din municipiu care le pretind plăţi suplimentare şi în afara contractului, se pot adresa unui avocat, care îi va reprezenta în instanţă. Anunţul a fost făcut de preşedintele UNPR Braşov, Radu Bădiţă.


Expres Sibian - Cazan pregateste trei proiecte de lege


Preşedintele PNL Sibiu, deputatul Mircea Cazan pregăteşte trei proiecte legislative: proiect pentru sprijinirea instituţiilor de cultură, proiect privind înăsprirea pedepselor pentru poluarea sonoră, proiect pentru evitarea votului multiplu la alegeri.


Primul proiect de lege se referă la sprijnirea instituţiilor de cultură - muzee, filarmonici şi teatre - care să nu mai plătească utilităţile asemenea marilor producători industriali.


„Vreau ca aceste unităţile de cultură, cum e Muzeul Brukenthal să plătească utilităţile nu ca producători industriali. Mă refer în cazul Sibiului, la Muzeul Brukenthal, la Teatru şi la Filarmonică. Ei nu sunt plătitori de TVA, au buget strâns, trăiesc foarte greu şi eu nu cer altceva decât o reducere a costurilor de utilităţi - gaz şi curent. (...) Este un mod de a susţine cultura”, a explicat deputatul Mircea Cazan.


Cel de al doilea proiect de lege propus de preşedintele PNL Sibiu se referă la înăsprirea pedepselor care poluează fonic, mai ales în timpul nopţii, deranjându-şi vecinii. Este cazul celor care ascultă muzica la maxim, fac nunţi în stradă, claxonează în toiul nopţii, deranjându-şi vecinii de bloc sau chiar şi pe cei din zonele de case. „Deocamdată există o lege prin care cei de la Ordinea Publică vin şi ne amendează sau ne dau avertisment, dar nu mai putem permite ca oricine să facă nunţi în stradă, să urle, să claxoneze noaptea, fără nici un fel de motiv. Este un studiu prin care vreau să se ajungă de la contravenţie până la sancţiuni penale”, a spus deputatul PNL.


Cel de al treilea proiect de lege la care lucrează acesta se referă la evitarea votului multiplu la alegeri. „În secţia de votare să fie un calculator legat la serverul central, după ce omul votează, datele să fie introduse în timp real (numele şi CNP-ul), ca să evităm votul multiplu şi să avem o evidenţă în timp real al votului', a completat preşedintele PNL Sibiu.


Rondul de Sibiu - Boitan vrea să treacă CAS sub controlul Parlamentului


Senatorul PNL Minerva Boitan vrea să transfere Casa de Asigurări de Sănătate din subordinea Guvernului în cea a Parlamentului, pentru o mai bună transparenţă a banilor asiguraţilor, a spus aceasta vineri, într-o conferinţă de presă.


Senatorul liberalul a declarat că pregăteşte acest proiect legislativ, însă va fi dificil datorită faptului că bugetul CAS este parte a Bugetului de Stat.


Fostul director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu a previzionat că România va rămâne fără specialişti în sistemul sanitar, în 10-15 ani. „Numai în 2010, sunt 8000 de dosare de medici care vor să părăsească România, pentru a merge acolo unde sunt respectaţi şi plătiţi după cât merită, iar în 2009, peste 2000 de rezidenţi au ales să plece în alte ţări. Mai grav este că pleacă şi asistentele şi personalul de îngrijire", a declarat Boitan.


Senatorul liberal a mai spus că este pentru prima oară când un guvern nu asigură supravieţuirea sistemului sanitar decât din credite. „Sistemul sanitar românesc nu mai poate asigura tratamentul bolilor cronice, ceea ce este foarte grav. Spre exemplu, pentru hepatita C, lista de aşteptare pentru tratament este de 2 ani. Dacă nu mori în acest timp, ai şanse să te tratezi, dar nu înseamnă că te şi vindeci", a încheiat Minerva Boitan.


Rondul de Sibiu - Cazan se pune contra „micului Băsescu" de la Miercurea Sibiului


Deputatul PNL Mircea Cazan a anunţat că va face o interpelare, la începutul săptămânii viitoare, Ministerului Culturii, referitoare la acţiunile primarului din Miercurea Sibiului, care a distrus piaţa ţărănească şi a demolat o casă din zonă, de asemenea, monument istoric, în care a funcţionat, la un moment dat, şcoala din localitate.


Este vorba de piaţa bisericii datată din secolele XVIII-XIX, înscrisă în lista monumentelor istorice drept ansamblul rural "Centrul istoric". „Piaţa la Miercurea Sibiului a fost cea mai mare piaţă ţărănească, în funcţiune, din sud estul Europei. Pe primar nu l-a interesat nici că e monument istoric, la fel ca şi şcoala de acolo. Răspunsul lui a fost că atât cât e la putere face ce vrea. Am avut discuţii şi cu cei de la conducerea direcţiei de cultură. Eu spun atât: că politica e ciclică, la fel şi viaţa, şi fiecare trebuie să răspundă de ceea ce face. A demola şcoala, monument istoric, a distruge piaţa ţărănească, a pune biscuiţi, fântâni, eu le consider ca un mare abuz. Cred că o să rămânem cu imaginile din filmul "Ion", care a fost filmat în această piaţă, şi cu vechile fotografii ale cetăţii săseşti, unde îşi ţineau saşii slănina şi cârnaţul, acum devenind un kitsch, după părerea mea", a spus Cazan, joi, în conferinţă de presă, adăugând că cineva trebuie să răspundă şi pentru a fi un exemplu.


Acesta a adăugat că oraşul nu are canalizare, apă, gaz, dar în schimb se găsesc bani pentru parcuri şi fântâni. „Indiferent cine este la putere, trebuie să respect legea. Deocamdată, primarul strigă că e «micul Băsescu» şi face ce vrea. Nu am nimic personal cu primarul, cer să se respecte legea şi cineva să plătească", a spus Cazan.


Rondul de Sibiu - Cazan vrea ajutoare pentru cultură, informatizarea votului şi reducerea zgomotului


Deputatul de Sibiu Mircea Cazan are în lucru trei proiecte legislative, din domenii total diferite, de la cultură, la procesul de vot până la poluarea fonică, a anunţat acesta joi, într-o conferinţă de presă.


Liderul PNL Sibiu a declarat că, împreună cu alţi colegi deputaţi, lucrează la trei proiecte de lege, unul pentru sprijinirea instituţiilor de cultură, pentru înăsprirea pedepselor pentru poluarea sonoră şi un altul pentru evitarea votului multiplu la alegeri. „Instituţiile de cultură nu trebuie să plătească utilităţile ca marii producători industriali. Am avut şi Sibiul în minte, şi mă refer, aici, la Brukenthal, la teatru, la filarmonică, care nu sunt plătitori de TVA, au bugetul foarte strâns şi trăiesc foarte greu. Nu cer altceva decât o reducere a costurilor pe utilităţi, pentru că ele plătesc un TVA care mai departe nu şi-l deduc", a spus Cazan, care a adăugat că proiectul va avea o formă finală luni.


Al doilea proiect prevede înăsprirea pedepselor pentru poluarea fonică din oraşe. „Ar trebui să ţinem cont de acei oameni care muncesc şi au nevoie de odihnă noaptea. Încercăm să îmbunătăţim legislaţia actuală, contravenţiile să fie mai aspre. Cei care fac nunţi în mijlocul străzii sau urlă noaptea să fie amendaţi direct", a spus deputatul PNL.



Al treilea proiect prevede informatizarea secţiilor de votare şi se află în studiu în Comisia IT. „În fiecare secţie de votare să fie un calculator legat la un server, iar după ce omul votează, CNP-ul şi numele său să fie introduse în timp real, pentru a evita votul multiplu şi pentru a avea o evidenţă în timp real al votului", a spus preşedintele PNL Sibiu


Ziarul Vaii Jiului - PNL Hunedoara, una dintre cele mai puternice organizaţii liberale din România, reacţionează dur la măsurile luate de Emil Boc în ultimele săptămâni


Vicepreşedintele PNL Hunedoara, Alin Simota a vorbit în premieră pentru Ziarul Văii Jiului despre nevoia unui proiect comun pentru Valea Jiului.


- Liberalii hunedoreni nu se lasă aşteptaţi. După ce Crin Antonescu a venit cu un Guvern din umbră, Alin Simota propune politicienilor din Valea Jiului un proiect pentru salvarea acestei zone de la dezastrul social care se anunţă dacă CNH îşi va restrânge activitatea.


“Politicienii din această zonă, indiferent de culoare, nu au voie să permită închiderea Văii Jiului. Restrângerea la acest moment a activităţii CNH, fără o alternativă reală, va declanşa un dezastru social în Valea Jiului. Haideţi să lăsăm bordurile, haideţi să lăsăm spectacolele, haideţi să lăsăm orgoliile şi să ne strângem toţi în jurul acestui obiectiv: salvarea CNH. Deşi PD-L se află la putere, liderii locali ai acestui partid nu au reuşit să facă nimic pentru mineri. Numirea lui C-tin Jujan în funcţia de director general la CNH este singurul lucru bun pe care PD-L l-a făcut pentru minerit. În rest, nimic. Au toată puterea la dispoziţie, nu îi mai încurc, nici PSD, nici PNL, poate doar UDMR, şi totuşi nu fac nimic pentru minerii pe care i-au minţit în 2008 în 2009 şi chiar în 2010 prin Adriean Videanu”.

Simota trece peste orgoliile şi disputele politice şi propune politicienilor din Valea Jiului să lupte împreună pentru CNH


“Am ridicat această problemă în discuţiile pe care le-am avut în ultima perioadă cu preşedintele PNL, Crin Antonescu. Chiar dacă este de dreapta, Antonescu cunoaşte problemele Văii Jiului. Noi de aici nu putem decât să sensibilizăm liderii de la nivel naţional care pot influenţa soarta oamenilor de aici. Primarul din Uricani, Dănuţ Buhăescu, a făcut un pas. A fost la Bucureşti şi a stat ore în şir pe la uşi pentru EM Uricani. S-a întâlnit cu ministrul Ariton, cu Mihai David, cu oameni care pot interveni pentru uricăneni. La fel a făcut şi Ile, însă prea târziu, cu o floare nu se face primăvara. Sunt de admirat, cu astfel de politicieni Alin Simota îşi va da mâna oricând, fără să ţină cont din ce partid fac parte. Problemele oamenilor nu au culoare politică. Toţi suntem vinovaţi, toţi cei care nu am reuşit să atragem atenţia faţă de CNH”.


În altă ordine de idei, vicepreşedintele PNL Hunedoara cataloghează drept inadmisibilă atitudinea pe care liderii PD-L o afişează la fiecare apariţie în public.


“Aceşti oameni nu mai au simţul raţiunii. Sunt penibili. Oamenii aruncă în miniştrii PD-L cu ouă, iar aceştia încearcă să ne ţină lecţii de moralitate. Incompetenţa are un nume: PD-L. Dacă nu pot să plece, dacă nu vor, îi ajutăm. Păcat de oamenii de ispravă din acest partid, sunt şi în Valea Jiului membri PD-L respectabili, oameni chibzuiţi. Singura lor greşeală este că nu au înţeles ca atunci când te amesteci în lături te mănâncă porcii. Românii nu mai au răbdare cu aceşti incompetenţi grupaţi în jurul intereselor economice. Lumea s-a săturat de minciunile lor. Aroganţa unor membri PD-L este vecină cu prostia. Au târât această ţară în ceea mai cumplită perioadă din ultimii 100 de ani, iar acum încearcă să scoată cărbunele din foc cu mâna altora. Să le fie ruşine”.


Simota a mai precizat că PNL are oameni pregătiţi, profesionişti care pot oricând să vină cu soluţii la problemele ţării.


“Poate fi comparat Călin Popescu Tăriceanu cu Emil Boc? Cum trăiau românii în 2006, în 2007, în 2008, şi cum trăiesc acum? Să compare fluturaşii de salarii de atunci cu cei de acum. Acelaşi lucru îl pot spune despre pensionari. Nu putem permite ca părinţii noştri să fie bătaia de joc a acestor indivizi. PNL este pregătit să îşi asume guvernarea. Ştim că este greu, însă trebuie să facem ceva. Nu putem să stăm şi să ne uităm cum o mână de iresponsabili falimentează ţară”.


Mesagerul Hunedorean – „Promulgarea unei legi fraudate il face pe T.Basescu complice”


Liberalii susţin iniţiativa social-democraţilor privind suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, însă, în primul rând, trebuie constituită o majoritate parlamentară, iar în al doilea rând, românii să se prezinte la referendum şi să voteze pentru suspendare.


Fără votul românilor, acţiunea opoziţiei este zadarnică


Potrivit senatorului PNL de Hunedoara, Dan Radu Ruşanu (foto), liberalii sprijină acţiunea de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, dacă acesta va promulga Legea pensiilor, pe care PNL o consideră fraudată. „Promulgarea, de către preşedinte, a unei legi fraudate, îl face, în mod automat, complice la fraudare. Sperăm ca acest demers să fie sprijinit şi de o parte din parlamentarii PDL şi UDMR, care, pe holurile Parlamentului, la televiziuni şi în colegiile lor, afirmă mereu că sunt îngrijoraţi de soarta tristă a pensionarilor români. Dacă vor să dovedească şi în fapte, nu numai prin vorbe, că sunt îngrijoraţi de soarta pensionarilor, atunci, să sprijine PNL şi PSD în respingerea acestei legi”, a delcarat senatorul liberal, pentru MESAGERUL HUNEDOREAN.


Dacă preşedintele Traian Băsescu va promulga Legea pensiilor, pentru suspendarea sa din funcţie ar fi nevoie de votul unei majorităţi de 51 la sută din numărului total al senatorilor şi deputaţilor din Parlament. Cel mai important este însă votul românilor, care vor fi chemaţi la referendum. „Dacă şi acum vor vota împotriva suspendării lui Traian Băsescu, ca în 2007, atunci, opoziţia nu poate oferi altă soluţie, deocamdată”, a menţionat Ruşanu.


Tolerant, ca întotdeauna, parlamentarul hunedorean mai speră însă ca preşedintele României să dea dovadă de echilibru. „Sper ca bunul simţ al domnului preşedinte să-l determine să nu promulge legea fraudată, care influenţează veniturile a peste 5,6 milioane de pensionari. Sper să o trimită în parlament, pentru reexaminare”, a mai declarat Dan Radu Ruşanu.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Știri locale | Template Blue by TNB