Dobrogea - 3 August 2012

|

Constanteanul - Ghidul Calatoriilor Pagitur a fost lansat astazi la Constanta

Ghidul specializat in materie de turism a fost lansat, astazi, la Constanta, evenimentul fiind onorat de insusi general managerul companiei Pagini Aurii, Jesper Simosen.

“O tara ca a voastra merita mult mai mult in ceea ce priveste turismul Ghidul nostru de calatorii Pagitur este un produs gandit tocmai in acest sens, de a sprijini turismul” a declarat, in deschidere, Jesper Simosen.

“Am ales Constanta pentru aceasta prima lansare a Ghidului Pagitur, deoarece litoralul romanesc este un punct extrem de important pentru turismul romanesc” a adaugat Ane Maria Mihaila, director vanzari Pagini Aurii.

Ghidul a fost tiparit intr-un tiraj de peste 30.000 de exemplare, intr-un format mai mic fata de fratele mai mare Pagini Aurii, tocmai pentru a fi usor de folosit in timpul calatoriilor. El va fi prezent in sediile clientilor si al partenerilor, dar va beneficia si de sampling in cadrul evenimentelor de profil catre consumatorii de turism.

Noutatea absoluta consta in faptul ca, in 2013, se prefigureaza o colaborare in tre compania Pagiini Aurii si ANAT, in baza careia Ghidul va putea ajunge si mai usor in mana utilizatorilor directi, practic la indemana turistilor.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Știri locale | Template Blue by TNB