Dobrogea - 3 august 2010

|

Ziua de Constanta - Mazare, tras de maneca pentru tantari, caini si masini abandonate

Din dorinţa de a le fi ascultate problemele, constănţenii postează mesaje pe un site specializat pentru transmiterea lor către primari. Edilul Constanţei n-a răspuns însă la nicio sesizare.

Obişnuiţi cu faptul că primarul Radu Mazăre este cel mai greu de găsit dintre constănţeni, locuitorii urbei îi lasă edilului mesaje în spaţiul virtual.

Site-ul domnuleprimar.ro este plin de mesaje de la constănţeni care îi aduc la cunoştinţă edilului problemele cu care se confruntă. De prisos să mai spunem că primarul nu a răspuns la nicio sesizare de pe site-ul specializat în administraţie locală.

Constănţeanul Alexandru Milică îi atrage atenţia primarului că zona Tăbăcărie a fost invadată de ţânţari. „Parcul Tăbăcărie şi spaţiul din fata centrului comercial City Mall au fost invadate de ţânţari. Localnicii şi turiştii care vin seara în faţa magazinului sunt atacaţi de roiuri de ţânţari. Vă rugăm să luaţi măsuri pentru a asigura sănătatea populaţiei“, îi transmite omul, lui Mazăre.

O altă sesizare îl atenţionează pe primar că pe străzile Constanţei sunt maşini abandonate, care nu au mai fost mişcate de proprietari de ani de zile. „Pe Aleea Prieteniei, între str. Eliberării şi Solidarităţii, sunt parcate maşini care nu au fost mutate de ani de zile, sunt murdare şi nu lasă loc de parcare locatarilor care chiar au nevoie de maşini. Aceste maşini abandonate sunt cel puţin cinci la număr: CT 13 DNV (Dacia), CT 093045 Renault Twingo, Moskvici vişiniu fără numere de înmatriculare, CT 04 MKB (Dacia), CT 05 PAT“, îi transmite Victor Hronaru primarului Mazăre.

Zgomot infernal pe IC Brătianu

Tot de pe Aleea Prieteniei, un alt constănţean îi transmite edilului că s-a săturat de haita de câini care „face legea“ pe lângă blocul în care locuieşte. „Blocul H1 de pe Aleea Prieteniei colţ cu strada Eliberării are o haită de cinci câini care „fac legea“ zi şi noapte, atât în faţa cât şi în spatele blocului. Rugăm interveniţi, luaţi-i undeva la ONG-urile iubitoare de câini pentru că iubitorii de câini din bloc nu şi-i iau în casă!!! Ne-am săturat de mizerie şi lătrat şi pureci!!!“, afirmă constănţeanul, care se semnează Ştefan Gheorghe.

O constănţeancă ce locuieşte pe bulevardul IC Brătianu spune că nu se poate odihni noaptea din cauza zgomotului cauzat de trafic. „Cât mai durează traficul infernal de pe strada IC Brătianu? Gândiţi-vă că nu ne putem odihni, din cauza trepidaţiilor sunt afectate casele, avem copii mici care nu pot să doarmă noaptea din cauza zgomotului. Vă rog, luaţi măsuri. Dacă nu puteţi rezolva aceasta problemă foarte gravă îndrumaţi-ne cui să ne adresăm“, spune constănţeanca Elena Ianca.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Știri locale | Template Blue by TNB