Transilvania - 8 iulie 2010

|

Foaia Transilvana - Azi se schimbă conducerea PSD Cluj

Social-democraţii din organizaţia judeţeană îşi vor alege azi un nou preşedinte, dar şi 13 vicepreşedinţi. În ceea ce priveşte funcţia cea mai înaltă, deocamdată există doar doi candidaţi. Primul este Remus Lăpuşan, consilier local şi fost preşedinte al organizaţiei Cluj-Napoca (funcţie care, acum două săptămîni, a cîştigat-o fostul subprefect Mircea Jorj, în faţa profesorului Ioan Bolovan), iar cel de-al doilea este senatorul Alexandru Cordoş. Actualul lider interimar al PSD Cluj, Valentin Cuibus, nu mai candidează pentru încă un mandat.

Remus Lăpuşan va fi susţinut pentru funcţia de lider al organizaţiei judeţene de colegii săi din Consiliul Local, Claudia Anastase şi Gheorghe Vuşcan, de Mircea Jorj şi de preşedintele organizaţiei judeţene de tineret, Gabriel Oniga. Pe de altă parte, Alexandru Cordoş a declarat că şi-i doreşte în echipa sa atît pe membrii „Grupului de la Cluj”, cît şi pe „cei care lipesc afişe”, pe „membrii fondatori de acum 20 de ani” şi „tinerii şi femeile”.

La conferinţa judeţeană de alegeri de astăzi, care va începe la ora 16:00, la Hotel Napoca, vor participa circa 620 de delegaţi, membri ai PSD, iar preşedintele partidului, Victor Ponta, va fi şi el prezent la Cluj. Deşi Ponta şi Lăpuşan sînt în relaţii foarte bune, senatorul Cordoş s-a arătat convins că liderul PSD va fi „obiectiv” şi va încuraja candidatul care are performanţă.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 

©2009 Știri locale | Template Blue by TNB